ما الفرق بين عميل الجمله وعميل Key account وكيف يتم كتابه التقارير عنهما؟

تم إضافة السؤال من قبل Ahmed Alhamadani , National Sales Manager , SAEED AHMED AL MAHROOS AND SONS COMPANY
تاريخ النشر: 2014/01/22
essam habib
من قبل essam habib , مدير مبيعات شركة جي جي للمجمدات خضار مجمد , جولدن جرين

عميل الجمله عميل يعتمد علية فى حجم البيع  ولا يعتمد علية فى الانتشار والتوزيع لاصناف السلع

اما عميل kay account فهو العميل الذى يتوجب ان يكون عنده الانتشار والتوزيع100 %

Ahmed Abdullah
من قبل Ahmed Abdullah , group ‎section ‎head , Alghanim Industries

بالنسبة لعميل ال key account الانتشار عندة بيكون اعلي لانة بيمتلك فىوع متعددة ونقاط بيع كثيرة وتقدر تعرض فيها كل منتجاتك بالاضافة انة مجبر بيعمل علي المنتج بتاعك عروض غير العروض اللي شركتك بتقوم بيها بالتنسيق معاك وتقدر من خلالة تحقق انتشار ومبيعات اعلي في لانة بيكون عندة في كل المناطق الجغرافية فىوع وبالتالي بيغطي ليك كل مناطق التوزيع اللي منتظر فيها تحقيق مبيعات