ماهي افضل السبل لدعم عملية المبيعات في المنشأة ؟ what are the best ways to support the sales at the facility

تم إضافة السؤال من قبل محمد بن غرم الشهراني , Broker Manager , Gulf General Insurance Co
تاريخ النشر: 2013/05/25
Alaa Azmy
من قبل Alaa Azmy , ME Rigonal Manager , MAN Middle East FZCO

  • High facility image in general
  • High caliber bilingual front disk
  • Attractive display area at interance equiped with sales tools
  • Profissional inside sales representative
  • excellence steps among involved departments to generate out come
  • Reasonable availability of parts and professional after service facility