كم تبلغ بالجنية المصرى تكلفة تأسيس وبناء دور أول لقطعة أرض مساحتها 240متر مربع مع العلم أنها على منسوبين منسوب منخفض وأخر مرتفع بينهما ارتفاع 3 متر ؟

تم إضافة السؤال من قبل محمد السيد البسيونى hegazy , كاتب طباع , شركة وربة للتأمين
تاريخ النشر: 2018/09/25
mahmoud rizk abouzeid moustafa
من قبل mahmoud rizk abouzeid moustafa , Civil engineer , Almakhlfy company for contracting and general building

شكرا على الدعوة

لو انت عاوز رقم تقريبى ممكن اقولك 650 الف جنيه

لكن فيه معلومات كتير ناقصة

اولا ترخيص البناء فيه كام دور ثانيا طبيعة الارض لتحديد نوع الاساس

وكمان انت محتاج تصميم معمارى جيد يوفى باحتياجاتك

وبعد التصميم المعمارى بنعمل تصميم انشائى

ونحسب الكميات ومنها تطلع التكلفة

خلى بالك ممكن تروح لمقاول يقولك احنا هنبدا شغل وعندنا خبرة كبيره

المقاول بيشتغل اللى يريحه فى التنفيذ ويعمل معاه مكسب كويس وقت الحساب

محمد السيد البسيونى hegazy
من قبل محمد السيد البسيونى hegazy , كاتب طباع , شركة وربة للتأمين

السلام عليكم

ارجو من الساده المهدسين الموجودين بالصفحة أن يتكرموا عليا بفكرة تصميم ل 150 متر فقط والباقى سوف اتركه حديقة