عندي قطعة ارض حللت تربه لقيت الارض وحشه رديف لغاية 7 متر روحت لمهندس قالي عشان تبني عشر ادوار تعمل خوازيق في كل الارض بالوسط؟

تم إضافة السؤال من قبل Magdy Alswafi
تاريخ النشر: 2016/09/18
Hosam Alamary
من قبل Hosam Alamary , مدير مشروع هندسي , الهيئة العامة للموارد المائية

يمكنك حفر كامل البناء حتى 4 متر ثم حفر اسااسات على عمق 3 متر وتعمل قبو يرتكز على هذه الاساسات فتكون تجاوزت السبعة امتار واستفدت منها في بناء قبو