ما الفرق بين الأخشاب الطبيعية والأخشاب المصنعة مع توضيح المميزات والعيوب لكل منهم؟

تم إضافة السؤال من قبل Ayman Ragb , مدير مبيعات , شركة هوم سنتر لاند مارك جروب
تاريخ النشر: 2014/12/09
محمد محمود شعبان السيد على
من قبل محمد محمود شعبان السيد على , مدير المعرض , طيبه للاثاث والمفروشات

اولا: الاخشاب الطبيعية ( زى الزان والارو والموسكى..الخ)

ثانيا: اخشاب مصنعة او اخشاب مسطحات( الكونتر وال إم دى إف والابلاكاج ..الخ)

عيوب الاخشاب الطبيعيه ممكن بدخل فيها سوس ام المصنعه لا يدخل فيها سوس