اوقات عملك كثيرة جدا ولا تجد وقت للراحة ؟كيف تواصل نشاطك في العمل؟

تم إضافة السؤال من قبل rshad hamed , مسؤول علاقات عامة , مستشفى الاهدل التخصصي
تاريخ النشر: 2013/11/02
sara Atef
من قبل sara Atef , customer service representative , اتصالات

اشرب عصير منعش وممكن اني احاول اقرا كتاب انا بحبه علشان يخرجني من مود الشغل شويه وبعدين ارجع اشتغل وانا في نشاط من جديد