ماهو قيد رواتب موظفين السعودة الذين رواتب الفعلية المصروفة اقل من الرواتب المسجلة بمسير الرواتب؟

تم إضافة السؤال من قبل mohamed darwish , محاسب , فندق العنوان الجديد
تاريخ النشر: 2018/01/17
Kareem Essam
من قبل Kareem Essam , محاسب اول , شركة الانجاز للتجارة والمقاولات

مثلا عندك موظف راتبه ريال وبيستلم فعليا ريال هتعمل خصومات من ال حتى توصل لل صافى غيابات او تاخيرات وتأمينات او تعملهم مسير تانى بال ومسير بال وتوقعهم ع الاتنين والقيد عادى من ح/ رواتب واجور الى ح/ رواتب واجور مستحقة بال

Ahmed Abd elQawy Hassan Salh
من قبل Ahmed Abd elQawy Hassan Salh , محاسب عام , مؤسسة حماد سعدي الشمري

اولا واخيرا الرواتب مصروف بيكون من ح مصروف الرواتب /سعودة الي ح الصندوق او البنك