ما الفرق بين الراتب الأساسي (القاعدي) و الراتب الرئيسي؟

تم إضافة السؤال من قبل Abbas Lamied
تاريخ النشر: 2018/01/15
mahmoud nsier
من قبل mahmoud nsier , محاسب عام , شركة كونتننتال العالمية للفنادق - شركة موفنبيك لادارة الفنادق والمنتجعات (مصر)

الراتب الاساسي هو راتب بخلاف المتغير يعني مثلا لما تيجي تاخذ بدلات علي الاساسي مكافات علي الاساسي اما الراتب اللي انت بتاخدة فعليا هو مختلف تماما عن الاساسي لان بيبقي فية بدلات وتامينات وضرائب دخل وخلافة وبعد دة كلة انت بتاخذ الراتب بالصافي

ahmed alshyk
من قبل ahmed alshyk , رفع الدعاوى للاحوال الشخصيه , شركه مستشارك القانونى

الفرق فى المرتب بعد الخصم 50 %