حد زعلان انه راجع شغل بكره ؟ ولا متحمس والشغل وحشه وزهق مثلا من قعده البيت ؟

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2013/10/18
wael قرشى
من قبل wael قرشى , sales , شركة حورس لتجارة المعدات والأجهزة الطبية

طيب يا استاذة / نانسى

العاطل يعمل ايه علشان ينهى اجازته

Futoun KHer_bik
من قبل Futoun KHer_bik , مكتبي الخاص للخدمات القانونية , مكتب المحامية فتون خيربك

أنا اشتقت لشغلي وبوكرة راجعة بنشاط إنشاء الله

bassam sabbagh
من قبل bassam sabbagh , المشرف و المسؤول الفنّيّ , مديريّة صحّة اللاذقيّة-شعبة اللايشمانيا و الصّحّة البيئيّة

و الله أنا ما ( زهقت ) من القعدة بالبيت

بس العودة للشّغل بيرجّع الحيويّة و اشتقنا للشّغل فعلاً ( خصوصاً لأنّي باخد معي حمادة بوصّله للمدرسة صباحاً )

Ahmed Mohmed Abd El-Hameed
من قبل Ahmed Mohmed Abd El-Hameed , مساعد صيدلي , صيدلية

حب العمل يجعل العامل لو ان يقضي يومه كاملا في العمل

وان هناك شخص بهذه المواصفات

فبالتاكيد العمل الذي يعمل به ليس هو العمل الذي يطمح بوجوده به

من حيث الراحه النفسيه او العمل الذي يخرج طاقاته ومهراته به

هو مافيش شك طبعا ان الاجازه مريحه وكسر للروتين ووقت للراحه ... بس حسيت ان الشغل بينظم وقتي اكتر وبينظم نومي كمان ....عشان كده مش متضايقه اوي اني هرجع شغلي بكره ان شاء الله

mosa hasan Abo sweilem
من قبل mosa hasan Abo sweilem , Designer , freelancer

لو الشغل فيه ناس بنحبهم اكيد رح نكون مبسوطين ولو فيه ناس بنكرههم أكيد رح نكون زعلانين

ehab rasheed thaher shawahna
من قبل ehab rasheed thaher shawahna , معلم , المدرسة الفلسطينية

بالتأكيد الرجعة للشغل متعبه بس القعده في البيت أتعب روتبن العطلة أو الشغل متعب لأنه روتين

sameh kamal
من قبل sameh kamal , Human Resources Officer , at the LM Egypt Electronic Industries

 لا مش زعلان لاني بحب شغلي وهقابل اصحابي وبعدين القعده ف البيت مملل !!!!!........بس ربنا يسهل ونتجوز . .ساعتها هزعل اني راجع الشغل !!!!!!!!

zouhir zine
من قبل zouhir zine , مسير , مسير شركة خاصة

اهم شيء هو حب العمل وبحب العمل نكون نحب العودة للعمل في جميع الحالات بالرغم من قعدة البيت لأن الشغل اهم من الجلوس بالبيت

Farhan alonazi
من قبل Farhan alonazi , Branch Manager , Mouawad Jewelry

لو اقول لكم الحقيقه ماتصدقو انا احب الروتين  واحب العمل والعمل يضبط حياتي كاملا  ممكن ارتاح يوم  في الاسبوع كااحد اقصى  ولا ارغب بالزيادة مع العلم لدي يوم اخر ولكن اعمل  لانه الكسل  والطفش اولزهق  من الجلسه في البيت والروتين الممل  :(

eid said
من قبل eid said , محفظ - مشرف طلابي - إداري - مدرس لغة عربية , عمل إيمي زليفة للقرآن والقراءات (MAQAAZ) - جامعة الإنسانية (KUIN) - كلية دار العلوم الإسلامية (KIDU)

أنا مش باحب العمل ... أنا ببساطة باموت فيه ... بس هو فين العمل يا ناس