تكييف كاريير قديم سبيليت بيفصل و يرجع يشتغل لوحده كل 5 دقائق الفنى قال ان النيار عالى و الحل يغير الكارتة لعدم وجود حساسات التيار العالى بالجديد؟

تم إضافة السؤال من قبل Eng Ineer , civil engineer - Structural design Engineer , Ministry of Justice - Consultant Office
تاريخ النشر: 2019/06/16
Eng Ineer
من قبل Eng Ineer , civil engineer - Structural design Engineer , Ministry of Justice - Consultant Office

فى ال5 دقائق اللى التكييف بيشتغلهم مش بيبرد الفنى لما قاس التيار لقاه 240 و قال ان الحل تغيير الكارتة الاصلية بتاعته القديمة بكارتة جديدة علشان الجديد مش فيه حساسات التيار العالى و اقترح ان التغيير بكارتة صينى جديدة ثمنها 350 جنيه هل فعلا الكارتة الصينى هاتكون افضل من الاصلية و هل ده فعلا حل المشكلة علما بأن هذه المشكلة لم تظهر من قبل