ما معنى العمل المتكرر حتى الملل؟

تم إضافة السؤال من قبل adadi ABDERRAHMAN , قائد الفريق , STE SOTA COGENORD SARL
تاريخ النشر: 2016/04/28
Osama Al-Jaawan
من قبل Osama Al-Jaawan , Healthy, Safety, Security, and Environment (HSSE) Senior Manager , ARASCO Company

العمل المتكرر يولد الملل ونحتاج إلى الراحة، كذلك الراحة بدون عمل يؤدي إلى الملل والاكتئاب وفي الحالتين يتحول الإنسان إلى التفكير السلبي

alhassan alsharef
من قبل alhassan alsharef , Safety Officer , الشركة العالمية لتسويق مستلزمات النوم المحدودة (سليب هاي)

السلام عليكم ورحمة الله وبركاتة

أشكرك عزيزي للدعوة وأتفق معا إجابات الزملاء

دمتم بود

ghazi Almahadeen
من قبل ghazi Almahadeen , Project Facilitator , Jordan River Foundation

شكرا للدعوة الكريمة ................................ اعتقد انه يقصد به العمل بنفس الاسلوب دون اي تغيير

mohamed abd el hamid abd alla elfarran elfaran
من قبل mohamed abd el hamid abd alla elfarran elfaran , مهندس مدنى , مكتب العطيشان الهندسى

معنى العمل المتكرر حتى الملل  يعنى ان العمل المتكرر بدون راحة يولد الملل والتوقف عن العمل باستمرار يولد الملل

Adam Ahmed
من قبل Adam Ahmed , IT & Web Developer , Freelance

بسم الله الرحمن الرحيم

تحس كده كانك مش عايز تعمله , بس ممكن يكون السبب اجهاد نفس او صداع لحظي او احساس انه مفيش فايده من العمل ده ومفيش جديد

واذا كان لا يوجد في العمل جديد وتكرره كالاله فممكن تحاول تقره كتاب تاخد اجازه تسمع قران او الاحسن تقرا القران , تنزل تتمشى على النيل ,  تسمع موسيقى هادئه عندك حجات كتيه ممكن تغير الملل

الاعمال الثابته المتكرره ممكن تحفظ بعض وقت قصير وتنفذ اليا ولن تحتاج لوقت كبير وممكن يكون فيها تعامل مع الناس وتتعب الاعصاب في بعض الاوقات , كل ده ممكن تفاديه بالبحث عن شيء مفيد غير نمطي وثابت بمعنى كل يوم تعمل حاجه جديده

النهارده تسمع قران وتقرا وتفهم وتتفرج على حلقه للشيخ الشعراوي

بكره تسمع موسيقى هادئه

بعده تنزل تتمشى على النيل وتاكل ترمس ودره وحمص الشام

وبعده تروح التحرير وتتفرج على احدث التكنولوجيا ومولاتها كتير

وتاكلك جلاتي من العبد او تشرب تمر هندي من التحرير

اجلس مع نفسك واكتب كم من الاشياء يمكن ان تسليك وتغير حياتك حتلاقيها كتير واحمد ربنا لانك منتش عارف انك في نعمه كبيره جدا وبكره تعرف كان قصدي ايه لما تنكشف كل حاجه في الدنيا يوم القيامه وحتتعجب الناس من حجات كتيره جدا عملها البشر

قل الحمد لله على ما انا فيه

حسين عبدالهادي الصلوي
من قبل حسين عبدالهادي الصلوي , متدرب , المحطة الغازية توليد الطاقة الكهربائية

في اعتقادي لايوجد عمل متكرر انما يوجد روتين او نظام معين والانسان الطموح هو لي يشكل الحالة النفسية المتجددة في عملة او حياتة .......لذلك الحياة كلة متكررة على حسب سوالك

Ahmed Mohamed Ayesh Sarkhi
من قبل Ahmed Mohamed Ayesh Sarkhi , Shared Services Supervisor , Saudi Musheera Co. Ltd.

هو الروتين في عمل نفس المهام ونفس النتيجة بدون اختلاف يوميا

dalal alharbi
من قبل dalal alharbi

شكرا للدعوة اتفق مع إجابات الخبراء

أحمد محمود عبد رب النبي المنزلاوي
من قبل أحمد محمود عبد رب النبي المنزلاوي , Assistant Manager , wellness spa

أشكرك علي الدعوة الكريمة

أتفق في إجابتي مع إجابة السادة الزملاء

لهم مني كل التحية والتقدير

Eng Ahmed Elsharkawy
من قبل Eng Ahmed Elsharkawy , Civil Engineering Project Manager , Altwijry office

شكرا على الدعوة واتفق مع اجابه السادة المتخصصين

تقبل تحياتي وشكرا على الدعوة وأتفق مع إجابة الأستاذ المعتز