ما هوه الحيوان الذي تفضله ولما .. ولو كنت هوه كيف يفيدك فى مجال عملك ؟

<p>يساعد هذا السؤال على معرفه طموح طالب العمل ومعرفة قدره من التخيل وابداء رايه فى التحلي بالمواقف والتشكل على طبيعة العمل دون الملل او التوقف</p> <p> </p>

تم إضافة السؤال من قبل osama moukhtar , مندوب مبيعات بمجموعه التسويق والمبيعات , شركه العربي للتجاره والصناعه ( توشيبا العربي )
تاريخ النشر: 2014/10/16
Mohamed Elbadry Elbadry
من قبل Mohamed Elbadry Elbadry , General Manager of Financial and Administrative , UNION OF PRODUCERS & EXPORTERS OF HORTICULTURAL CROPS

لو كنت فى الغابة كنت أتمنى أكون فيل ، لا عايز يفترس حد و لا حد يقدر يفترسه