لماذا العالم اللي يحترم أنسانيته يقف مع الفاشل حثى ينجح ونحن أقصد (المجتمع والنظام)نقف ضد الناجح حثى يفشل أويهاجر أويموت؟

تم إضافة السؤال من قبل Abdulsamad Al hakimi , CONSULTANT , AL-TWARA HOS.
تاريخ النشر: 2016/03/29
Mohamed Abou El Azem
من قبل Mohamed Abou El Azem , Bachelor of Law , Bachelor of Law

علشان هما ناس عندهم قيم ومبادئ تربوعليها والمشكله الاكبر ان القيم والمبادئ دي بتاعتنا  مثال علي ذلك لما قال صلي الله عليه وسلم( لاتعينوا شيطانه عليه )وكتير من الامثله في ذلك واللي زاد الطين بله  ان غالبية الناس بقيت تاخد قيم حياتها من ايها حد

Ahmed Mohamed Ayesh Sarkhi
من قبل Ahmed Mohamed Ayesh Sarkhi , Shared Services Supervisor , Saudi Musheera Co. Ltd.

شكرا للدعوة واعتذر لعدم الاختصاص