انا محررة قضائية وعايزة اخوض تجربة الاعداد للبرامج الاذاعية..عايزة اعرف ازاي ابدأ واللي اشتغلوا في المجال دة بدأوا ازاي ووصلوا لايه

تم إضافة السؤال من قبل Nermin Souliman , Journalist , اليوم السابع
تاريخ النشر: 2015/03/30
saad aljohaishy
من قبل saad aljohaishy

البدء يتم من خلال الاستماع الى البرامج وكيفية اعدادها ومن ثم الدخول الى عدة دورات اذاعيه كمتدرب والعمل مع ناس ذوي خبره في المجال الاذاعي

اولا تكون الثقة بالنفس لكي نستطيع التعليم في المجال الاذاعي و الخبرة