كيف يمكن لمهندس حديث التخرج وقليل الخبرة الوصول لمنصب مدير مشروع ؟

تم إضافة السؤال من قبل Issa Ali Issa Salah , Architect , Towers consulting engineers
تاريخ النشر: 2015/02/16
Mohamed El Danasory
من قبل Mohamed El Danasory , مهندس موقع , عز العمده للمقاولات والتوريدات

حجات كتير ممكن توصل المهندس لكده منه

1- المعامله الحسنه للعمال وباقى اعضاء نظام العمل

2- حسن التصرف فى المواقف الحرجه

3- الالتزام بتنفيذ اللوحات والتفاصيل من اللوحه الى الواقع بنسبه99%

Mohammed Al Otaibi
من قبل Mohammed Al Otaibi , Operations Planner , Arabian Agricultural Services Company (ARASCO)

العمل في شركة صغيرة ونامية يسهل عليك الصعود سريعا حتى الوصول لمناسب عليا