ماهو الاختيار الافضل من مجموعة الاوفيس لتخزين بيانات العاملين في الشركات والبنوك؟

تم إضافة السؤال من قبل شيماء محمد صلاح الدين تناجر
تاريخ النشر: 2014/12/11
ساره رضا عبد الحكيم
من قبل ساره رضا عبد الحكيم , Account Manager , Egy office for trading & contracting

برنامج Access  مفيد لانه متخصص في عمل كافه انواع قواعد البيانات

كمان البرنامج اكثر امن على البيانات بحيث ان البيانات بتدخل على البرنامج لاول مره وبيتم التعديل عليها في اضيق الحدود

انما Excel  ممكن حرف او رقم يدخل عن طريق الخطأ في البيان اللى موجود  وده ممكن يصعب عمليه البحث والاستعلام

برنامج Access اكتر ديناميكيه من برنامج Excel  من حيث: اضافة بيانات جديده او حذف بيان موجود او الاستعلام

كمان عمليه الفرز والترتيب على Access احسن

بحيث ان الترتيب على Access بيرتب كل بيانات العميل او الموظف على حسب الترتيب اللى انتى عايزاه

بمعنى : لو حبيتى انك تعملى ترتيب ابجدى للبيانات البرنامج هيرتب الصف اللي فيه بيانات العميل كامله

انما Excel بيرتب الخلايا اللي موجوده في عمود واحد من الاعمده داخل الجدول فممكن مثلا رقم حساب عميل يبقي ادام اسم عميل تانى او بيان خاص بموظف يبقي عند موظف تانى

Mohamed Alsayed  Abo Zekry
من قبل Mohamed Alsayed Abo Zekry , المدير المالي , محمد عبدالله آل طالب وشركاة للتجارة والزراعة

الإختيار الأفضل لتسجيل بيانات العاملين وعمل لينك لملفاتهم المسحوبة على الحاسب الآلى وصورهم هو access2010 /2013

لما يحتويه من العديد من المميزات والقدرة على تحميل البيانات الكبيرة

عمر الحسنين ابراهيم ابو العنين شتيوى
من قبل عمر الحسنين ابراهيم ابو العنين شتيوى , عامل عادى , الشركة الاردنيه للاغذيه الامريكية

برنامج Access  مفيد لانه متخصص في عمل كافه انواع قواعد البيانات

دانه السميري
من قبل دانه السميري , مدربة حاسب آلي ودعم فني , جامعة الاميرة نورة بنت عبدالرحمن

اكسس اذا بنك لسهولة البحث في عدة جداول في مكان واحد .. خاصه اذا كان على شبكة وامان اكثر

ala kamel alhedare
من قبل ala kamel alhedare , مبرمج ومصمم مواقع الكترونية , مجموعة Maxprof

الاكسس

AHMED ADDA
من قبل AHMED ADDA

اذا كانت البيانات ليست كبيرة الحجم وتحتاح احيانا الى تحاليل فEXCEL احسن من ACCESS

Yassir Derbas
من قبل Yassir Derbas , Finance Manager , Nabulsi Sweets

المتعارف عليه انو الاكسل

ولكن ك تخزين وقاعدة بيانت برنامج الاكسس