هل لديك من تأخذ رأيه في مشكلاتك اليومية في العمل لينصحك أم تكتفي لحل مشكلاتك بنفسك؟

تم إضافة السؤال من قبل Mohamed abdelsalam shabrawi , Regional Director for the Arab Republic of Egypt , african energy company
تاريخ النشر: 2014/08/11
عبد الله ممدوح
من قبل عبد الله ممدوح , مدير المبيعات , شركة كمبيوتر سيتي

مبدأ الاستشاره فوق الممتاز

والمقوله تقول " ما خاب من استشار"

لكن يجب عليك ان تستشير اصحاب الخبره فى نفس المجال

لآن نظره سوف يكون ثاقب عن اناس بعيدين عن المجال وعن العمل

وتأكد ان التعلم من اخطاء غيرك هو طريقك للنجاح

والوصول الى افضل النتائج

انا اؤمن بمبدأ الشورى لذلك استشير بعض الاشخاص ذو خبرة كافية

Galaxy SIII
من قبل Galaxy SIII

انا عن زات نفسي باخد راي عامل النظافه اللي في الشركه ولما يشوفني مضايق يقولي مافي مشكل بابا خلي ولي سيم سيم هذا زباله ودي برا