انا تخرجت من الهندسة المدنية من ست اشهر شو هيي الدورات التدريبية الي ابدا فيها مشان العمل؟

تم إضافة السؤال من قبل Aisha al-reesh
تاريخ النشر: 2014/05/07
salem اجادوي
من قبل salem اجادوي , مهندس فني اسلحة ثقيلة , درع ليبيا

احسن دورات تخديهم في ميكانيكا الهيدرولكية احسن مجال لو عندك استطاعة تاخد مستر احسن او بالتوفيق

MAHMOUD AHMED
من قبل MAHMOUD AHMED , senior technical Engineer and technical coordinator , QD-SAUDI BIN LADIN GROUP

ياريت لو تقدرى تاخدى دبلومة فى الجامعة الامريكية PRMG

او لو مش هتقدرى عليها يبقى تقوى نفسك فى البرامج الهندسية زى الREVIT , CAD STRUCTURAL DETAILING , ROBOT , NAVIS WORKياريت لو تقدرى تاخدى دبلومه فى الجامعة الامريكية اسمها PRMG