كم يستغرق عمل قالب ووردبريس من الصفر from scratch ؟

تم إضافة السؤال من قبل عبدالله فاروق , Development Team Leader , البدر للنظم الذكية
تاريخ النشر: 2014/02/18
Omar Al khairat
من قبل Omar Al khairat , php developer , Pandre Group

يستغرق البناء الاساسي للقالب مع تصميم بسيط

يعني لنقل انه قالب بسيط

30 ساعة عمل

باعتبار ان القالب يحوي قالب منشورات مخصصة

وبعض الاضافات البسيطة

shimaa farouk
من قبل shimaa farouk , Primavera Technical Consultant , Cherry Project Management

يستغرق يوم او يومين علي حسب المحتوي المطلوب

Ahmed Alhaj
من قبل Ahmed Alhaj , Web Applications Designer / Web Developer , Moqla Computing & Security Co./ AlBah

:يعتمد ذلك على نوع القالب والغرض منه، ويعتمد ذلك أيضا على جاهزية ملفات القالب الأساسية

html , css و javascript

على الرغم من أن هناك قوالب مثل التي تعرض في ثيمفورست  تستهلك  وقتا طويلا لاستكمال بنائها إلا أنه بإمكانك عمل قالب بسيط في أقل من نصف ساعة .بالتوفيق :)

Ali Ahmed Elfawal
من قبل Ali Ahmed Elfawal , Consultant Data entry , First Abudahbi Bank[nbad]

من يوم ليومين عمل حسب الاضافات المطلوبه في القالب

وحسب ايضا التحكم اللي هيكون فيه الموقع

Amr Gomaa Mohamed Gomaa Al shabory
من قبل Amr Gomaa Mohamed Gomaa Al shabory , Software Development Team Leader , As arabia

ذلك يتوقف على حجم القالب والتخصص الذى تريد ان تستعمله به

بسم الله الرحمن الرحيم

الوقت حسب الخبره

يعني

فكرة التصميم ممكن تكون جاهزه في دماغك من كتر الخبره يعني محفوظه عنك في الذاكره لوقتها

بعد كده الطوه الثانيه

عمل القالب على الفوتوشوب حسب جبرتك على الفوتوشوب او اي برنامج رسم بياخد وقت معين

الخطوه3

برمجة القالب ودي خطواتها محفوظه وملفاتها ممكن تكون ثابته مع تعديلات بسيطه وطبعا ده حسب الخبره بياخد وقت

لاحظ البرمجه باكثر من لغه في نفس الوقت بتاخد وقت تاني

فيه خطوه كمان لو كان الموقع كبير وعايز ادخال بيانات كتيره ودي طبعا لو عندك فريق لادخال البيانات حيبقى برضه ليها وقت حسب الفريق

واذا كان محتاج صور كتير ومحتاجه تعديل لو كان معاك فريق جاهز وعند خبره بتنظيم وتقطيع الصور واذاا كان مطلوب تصوير للمنتجات كل ده بياخد وقت حسب الفريق الي معاك

 ملاحظه قوالب الريسبونسيف الي بتستخدم لكل الاجهزه زي التابلت والموبيل والكمبيوتر في نفس الوقت عايزه بس شوية حساب وتنظيم زياده بياخد وقت اكتر

Adam Ahmed
من قبل Adam Ahmed , IT & Web Developer , Freelance

انصحك بشراء قالب من ثيم فورست وعدم تضيع الوقت واليك افضلها