السلام عليكم , بالنسبه لعمل قالب ورد بريس علي برنامج نت بينز ؟

الخطأ اللي موجود هو بيعمل configuration عادي وبدخل علي الdashboard wordpress عادي جدا بس علي برنامج netbeans المشروع بيقولي انه بيحتوي علي خطأ وانا الحقيقه مش عارفه بالظبط الخطأ في ايه لو سمحتوا ممكن حد يساعدني في المشكله دي

تم إضافة السؤال من قبل shimaa farouk , Primavera Technical Consultant , Cherry Project Management
تاريخ النشر: 2014/04/16
Amr Gomaa Mohamed Gomaa Al shabory
من قبل Amr Gomaa Mohamed Gomaa Al shabory , Software Development Team Leader , As arabia

يمكنك اضافة البلاجن الخاص بالووردبريس الملحق بالنت بينز وبعدها غالبا لن تظهر رسالة الخطأ

Mohamed Osman
من قبل Mohamed Osman , System Administrator & Developer , شركة عاديات للتسويق والتوزيع

ما هو محتوى رسالة الخطأ ؟