يوجد جهه اسناد ومقاول عام ومقاول باطن اللي هو انا وانا جبت مقاول باطن تاني السوال هو مين فينا يطلع مستخلص فيه ضريبة 5% ؟

تم إضافة السؤال من قبل Ahmed Eldsoky , Accountant , egypt stone
تاريخ النشر: 2020/11/09
Hany Gamal
من قبل Hany Gamal , مدقق داخلي , مصانع الدلتا للصلب بمسطرد

طبعا المقاول الأصلي لآن الشركة المتعاقد معاها متعرفكش أنت أصلا فمش هتخصم منك ضرايب إنما الضرايب اللي هتتخصم وهتظهر في الإقرار الشركة الرئيسية اللي هيطلع باسمها الشيك