لو سمحت عايز اعرف طبقا للمعايير المحاسبية كيفية معالجة الرصيد الدائن لدى مصلحة الضرائب وتبويبه باي شكل؟

تم إضافة السؤال من قبل Ȝmr Fouda , محاسب داخلى , مجموعة كليوباترا
تاريخ النشر: 2020/02/03
ضحى عبدالله سعيد حميد الحيالي
من قبل ضحى عبدالله سعيد حميد الحيالي , محاسب مالي , شركه الاتصالت السعوديه

اقوم معالجه ذالك من خلال زياده الانتاج وزياده القروض اذا كنت اعمل في مصرف