جهاز تكييف كاريير ١.٥ حصان سخن بارد بيفصل كل ١٠ دقيقه تم الكشف على كل شئ ولا توجد نتيجه المشكله محصورة فى حساس الكويل لو اتشال من مكانه يشتغل الجهاز؟

تم تغيير حساس الكويل ونفس المشكله الجهاز لا يعطى اى اعطال عند وضع حساس الكويل بجوار حساس الحرارة الجهاز اشتغل بس مدى ضرر ذلك على الجهاز ايه

تم إضافة السؤال من قبل sherif fathy , رئيس قسم انتاج ومدير ورديه , محجوب
تاريخ النشر: 2018/09/23
abdulla elramini
من قبل abdulla elramini , مراقب كهروميكانيك , مكتب ديران ومصري

المشكلة ليست بالحساس  ( التيرموستات)لانه بفصل تلقائي

مكان وجوده قد تعرض للغبارت مما يعيق الكمبريسر على التبات لاداء عمله بكفائته المعتادة

ما لم يكن باللوحة الرقمية