ايه هو مستوي المرتبات فمكاتب المحاسبة فاسكندرية ؟؟؟

معروض عليا شغل فمكتب محاسب قانوني عضو بجمعية المحاسبين والمراجعين المصرية وهيسجلني وبعد سنتين هكون محاسب قانوني بس المرتب ضعيف صافي شهريا جنية فكنت عايز اعرف مستوي المرتبات فمكاتب اسكندرية كام ؟؟؟

تم إضافة السؤال من قبل Ahmed Mohamed Houssain , محاسب تحت التمرين , مكتب محمد حسين محاسبون ومراجعون قانونيون
تاريخ النشر: 2018/07/14
عاطف غازي
من قبل عاطف غازي , محاسب عام , International Commercial group

ما يقارب4 ألاف جنيهاً لمحاسب الخزينة والبنك أوالأجور والمرتبات ، وقيمة التعاقد تختلف باختلاف نشاط الشركة وقوتها طبقاً لاحتياجات السوق وأيضاً ذكاء المحاسب عند التعاقد ... وبالنهاية هذا توفيق من الله سبحانه وتعالى لأن الله عز وجل هو الرزاق ذو القوة المتين وقد تكفل بالرزق لخلقه جميعاً ولكننا فقط نأخذ بالأسباب الحلال .

mahmoud abdulfattah hamouda
من قبل mahmoud abdulfattah hamouda , Sales Account Manager Resume , مؤسسة شعلة الشرق

السلام عليكم والله يا استاذ احمد انا مش عارف المرتبات في مصر كام اصلا لاني مش في مصر