مستوي مرتبات مكاتب المحاسبة فلاسكندرية؟؟

معروض عليا وظيفة محاسب تحت التمرين بمكتب محاسب عضو بجمعية المحاسبين والمراجعين المصرية وبعد سنتين هبقي محاسب قانوني بس المرتب ضعيف فلشهر صافي ثمنمائة جنية فحابب اعرف مستوي مرتبات المكاتب فلاسكندرية

تم إضافة السؤال من قبل Ahmed Mohamed Houssain , محاسب تحت التمرين , مكتب محمد حسين محاسبون ومراجعون قانونيون
تاريخ النشر: 2018/07/14
EHAB  AHMED
من قبل EHAB AHMED , Tax Accountant and Bookkeeping , Hessabat for Tax & Financial Consultancy

مكاتب المحاسبة ملهاش رنج فى المرتبات فى الى تحت التمرين بياخد 500 وفى الى بيدى 1200 هكذا ثانيا شئ جميل جداااا انك تبتدى فى مكتب محاسبة خبره هتاخدها وهيفتحلك مجالات وافق بس عشان تبقى محاسب قانونى وعضو جمعيه بعد 3 سنين تامين فى مكتب محاسبة و تسجيل فى سجل المحاسبين لازم تعمل الاتنين وبعدين تخش امتحان السجل الى هو معاير محاسبة  عشان تاخد لقب محاسب "ج" وهكذا لحد ما توصل للشركات المساهمة