ايهم افضل فى مصر العمل فى شركات البترول العامه ام الخاصة؟

تم إضافة السؤال من قبل علي احمد علي , Accountant , Accountant
تاريخ النشر: 2013/10/08
Mahmoud Mohammed Salem Mahmoud
من قبل Mahmoud Mohammed Salem Mahmoud , جيولوجي , هيئة المواد النووية المصرية

Mohamed Salah
من قبل Mohamed Salah , First Safety Engineer , Assiut Oil Refining Company (ASORC)

الاثنين

Yousif  Hassan  Mohamed  salh
من قبل Yousif Hassan Mohamed salh , hydrogeologist , Water and Environmental Sanitation Project, Blue Nile State, Sudan) (WES)

بالتاكيد القطاع الخاص

ibrahim rezq
من قبل ibrahim rezq , جيولوجى ،بترول ،سيراميك،اومهندس خرسانة جاهزة جيولوجى , رزق

االاثنين

mahmoud nowara
من قبل mahmoud nowara , مهندس تكييف و fire fighting و صرف , شرق الدلتا للمقاولات

لكل منها مزاياه وعيوبه و كل فرد يقدرها من وجهة نظره الخاصةف بالنسبة لى افضل العمل بشركات القطاع الخاص

hamdy abdel hameed besher besher
من قبل hamdy abdel hameed besher besher , خبير معامل ومتابعه بالحقول , mi swaco Aschlumberger company

كل له مزاياه وسوف لااقل عيوب لان العمل فى حد ذاته ايا كان ميزه قد لايجدها الكثيرون

احمد متولى عوض
من قبل احمد متولى عوض , Logging Field Engineer , Petroservices GmbH Egypt , Lybia , India

الاثنين لكل منهما ميزاته وعيوبه