الجهاز لا يشتغل على الشاشة العادية و يشتغل على الشاشة المعدلة او الحديثة؟

تم إضافة السؤال من قبل hassan عبد القادر
تاريخ النشر: 2017/03/24
Hussen Hamdi
من قبل Hussen Hamdi , محامي تحت التدريب , مؤسسة حسن عبدالمنعم للمحاماه

لان كارت الشاشه اعلي من امكانيات الشاشه العاديه الافضل العمل علي الشاشات الحديثه لضمان سير العمل بصوره منتظمه دون التوقف في اي مرحله من مراحل العمل

  1. لانه معدلات الاجهزة تعمل حسب التكنولوجى

Gehad Mohammed
من قبل Gehad Mohammed , سكرتاريه , شركه يحيي عابدين للتوريدات التجاريه والصناعيه

تغير كارت الشاشه  بكارت شاشه مناسب

حسن احمد
من قبل حسن احمد , اعمل رائيس مركب صيد , لايوجد لانه عمل حر

روزوليشان كارت الشاشة اعلى من الموجود بالشاشة العادية ويمكن معالجته عن طريق يا اما التعديل بالتغير لكارت شاشة اقل اذا كان متوفر او التعديل من الويندوز باختيار روزوليشان اقل وده   هيحل المشكله

لأن الشاشة العادية غيرمتناسبة مع الجهاز  من حيت مستوى الوضوح (résolution)

Mohmed Saleh
من قبل Mohmed Saleh , مدخل بيانات , وزارة السياحة

بسم الله الرحمن الرحيم اولا بيكون السبب ان روزوليشان كارت الشاشة اعلى من الموجود بالشاشة العادية ويمكن معالجته عن طريق يا اما التعديل بالتغير لكارت شاشة اقل اذا كان متوفر او التعديل من الويندوز باختيار روزوليشان اقل وده هيكون في كل مرة يتم تغيير نظام الويندوز لكن الافضل يتم عن طريق تغيير الشاشة نفسها للاحدث لضمان الاستمرار سير العمل دون توقف

zinab kamal mousa abd elmoaty
من قبل zinab kamal mousa abd elmoaty , موظف اداري , شركة الندي التجاريه

يجب تحديث النسخه وتعريف الشاشه او يتم تعديل الشاشه الي معدل اقل

الجهاز يعمل على الشاشات العادية والحديثة لانه معدلات الاجهزة تعمل حسب التكنولوجى