هل أنت مع الاختلاط بين الجنسين في المدارس، ولماذا؟

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2017/02/10
hagar el sayed abd el tawab
من قبل hagar el sayed abd el tawab , medical analysis specialist , medical center

مفيش مشكله من ان يكون ف اختلاط ف المدارس بين الجنسين بس لازم يكون بحدود يعني يكون في وعي اكتر مننا اننا نخلي الطلاب يعرفوا انهم اخوات لان لو منعنا عنهم الاختلاط طول فتره دراستهم كده كده هيتعاملوا معاهم ف مجالات الحياه المختلفه سواء في العمل او في مختلف المجالات

Ahmad Saleh
من قبل Ahmad Saleh , Part-time English Teacher , ITA

طبعا أعارض. فديننا الحنيف يأمرنا حتى بالفصل بين ابنائنا و بناتنا في بيوتنا بعد سن معينة فما بالك بين طلاب وطالبات لا يمتون لبعضهم البعض باية صلة؟مهما قرأنا من الاساليب التربوية الحديثة و مهما ساق البعض أدلة على منافع هذا النوع من الاختلاط و حاولوا "تغطية الشمس بالغربال"، فلا اشك لوهلة ان هذه الدلائل ستتساقط امام ما ساقه لنا شرعنا و ديننا الحنيف

redouane ketila
من قبل redouane ketila , رئيس قسم الالتزام وادارة المخاطر , عدة شركات

نعم مافيش اى مشكل لكن نعلمهم الاحترام و الحياء هو اسس الحياة  فابالاختلاط يتعلم كلى منهم من الاخر