ازا كنت تسوق بسرعه 100كلم(س واجب عليا ان نخلى مسافه امان تقدر ب؟

تم إضافة السؤال من قبل Mero Sheka , سائق لودر , معدات ثقيله
تاريخ النشر: 2016/11/21
ashraf abo rehab tawfek
من قبل ashraf abo rehab tawfek , سائق , رابيه لاند سكيب

اقل شىء 50 متر  بينك وبين السياره التى امامك مع الاخذ فى الاعتبار ان الفرامل تكون بحاله جيده جدا

مجدي محمد احمد علي محمد احمد علي
من قبل مجدي محمد احمد علي محمد احمد علي , سائق نقل ثقيل , تجنيد

 ان لم أفضل جواب: ان لم تتجاوز السرعه المحدده فالخطأ يقع على المعاكس وان كنت تجاوزت السرعه المحدده فالخطأ يقع عايكما هذا وزاك

Yahia Morsy
من قبل Yahia Morsy , مدير العقود والمشتريات , محافظة القاهره

لا تقل عن 30 متر حتى يمكن التصرف

Shoe Mek
من قبل Shoe Mek , سائق و موزع السلع , قطاع خاص

مسافة الأمان : هي المسافة الفاصلة بين سيارتين متتابعتين وهي المسافة المقطوعة في ظرف ثانيتين.

يعني كلم / الساعة مسافة الأمان هي متر