هل يوجد مجالات شغل فى مصر لأخصائى نظم المعلومات الجغرافية؟ لإنى اخدت فكرة عن المجال وحبيته فحابب اعرف ازاى هيكون نظام الشغل؟

تم إضافة السؤال من قبل saleh saeed
تاريخ النشر: 2016/11/04
Wael Salam
من قبل Wael Salam , أخصائي نظم معلومات جغرافية , فارسي جيوتك

يوجد بالمكاتب الاستشارية الهندسية وشركات صناعه الخرائط

نظام العمل يعتمد المرئيات ذات  الدقة العالية و علي مطوررين للنظام ومصمميين لقواعد البينات والطبقات و رساميين ومدخليين بينات ومراجعيين ميدانيين للرفع الميداني