هل يكون مندوب المبيعات او التسويق بشكل عام مضطرا للكذب في بعض الاحيان لتحسين صورته وصورة منتجه؟

تم إضافة السؤال من قبل Ahmed Waheed , marketing , Fn Al Ibtkar gen. trad.
تاريخ النشر: 2016/10/23
Mahmoud Alkhateeb
من قبل Mahmoud Alkhateeb , Marketing & Sales Executive , Sismatix Information Systems

الأفضل ان أخبر العميل المميزات التي يمتزها منتجي عن المنتجات المنافسة  وخصوصا اذا كان العميل على دراية بمميزات المنتج وعيوبها ووميزات المنتجات المنافسة

Mohamed Elbadry Elbadry
من قبل Mohamed Elbadry Elbadry , General Manager of Financial and Administrative , UNION OF PRODUCERS & EXPORTERS OF HORTICULTURAL CROPS

اللى بيكذب بيروح النار .........................