انا بعرف ارسم كويس جدا و لسة هدخل تانية ثانوي و هدخل علمي بس بعد كدة مش عارفة علوم ولا رياضة ولا عارفة ايه الكليات الي هستغل فيها موهبتي و ايه الاقسام؟

تم إضافة السؤال من قبل Nouran Wael
تاريخ النشر: 2016/07/25
Yasameen Ayad
من قبل Yasameen Ayad , كيمياءية- ادارية , محطة كهرباء النجيبية البخارية -محطة كهرباء النجيبية الغازية

انتظر حتى تكبرو تنتهي فترة المراهقة كي تعرف ماتريد لان فترة المراهقة فترة عدم استقرار لايعرف المرء خلالها ماريريد بالضبط

juwairiya Elobeid Muhammed
من قبل juwairiya Elobeid Muhammed , sales and marketing , Juwi Store

جميع المجالات الهندسية تعتمد على الرسم و يمكنك الاستفادة من موهبتك أيضا في الكليات العلمية كالطب و الأحياء

Sihem Larbi
من قبل Sihem Larbi , hydraulicienne , (ADE (Algérian Des Eaux

اختر قسم العلوم لتبرز فنك جيدا من خلال رسم اشياء مختلفة

مصطفى شعبان محمدعلى
من قبل مصطفى شعبان محمدعلى , اخصائى مساحة وخرائط , فوزى الرفاعى للمقاولات العامة وانشاء ورصف الطرق

علمى رياضة كلية الفنون الجميلة وهى من الكليات التى يعتبر عددها قليل بمصر وهى توجد فى 5جامعات فقط وافضلها قسم هندسة الديكور

Mohammed Sheahta
من قبل Mohammed Sheahta , Visual Artist, UIUX Design Team Leader , Vodafone - Mazeed

مشكلة كل الناس فى مصر :) - أدخلى فنون جميلة او فنون تطبيقية - او عموماً لو مدخلتيهاش قوى نفسك فى مجال الرسوم والتصميم عن طريق التعليم الذاتى و الانترنت أصبح مورد مصادر مفتوح للجميع .

younes aantri
من قبل younes aantri , profissionell , dex

انا ايضا  . ولكن لا حول  ولا قوة الا بالله

حماس sameh
من قبل حماس sameh

لو انتِ متفوقه في المواد العلميه وحابه التخصصات العلميه ادخلي طب أو صيدله او هندسه وغيرها وبالإضافه ليهم ممكن تاخدي دورات تنمي فيهم رسمك

أما لو مستواكِ ضعيف فيها ومش هتقدري عليها فالأفضل تدخلي فنون جميله