عشان اعرف ابرمج تطبيقات اندرويد كويس يكفى ان اعرف المتغيرات واف الشرطية وتراى وكاتش والوراثة والاستثناءات والادخال فى حاجة تانية يجب تعلمها؟

ارجو المساعدة وحاجة تانية عايز اعرف معدل ربح التطبيق يعنى كل كام مشاهدة اربح كام دولار

تم إضافة السؤال من قبل mohammed ayman
تاريخ النشر: 2017/03/16
سعد رضا ٰ
من قبل سعد رضا ٰ , Software Engnieering , None

لا طبعاً هذا شئ ما هو كافي ، لازم تكون عارف لقواعد البيانات و كيفية استخدام المكونات والمكتبات لأندرويد