انا طالب في السنه الاخيره في قسم الهندسه المدنيه انا طالب من حضراتكم كل واحد ينصحني لو رجع بيه الزمن للفتره دي تاني كان هيعمل ايه ؟

للاسف الواحد فكره مشتت في حاجات كتير-و من كتر التفكير الواحد ما بيعملش اي حاجه و كانه بيجري في مكانه- من ضمنها

التجهيز للدراسات العليا في الخارج باني ادور علي منح

اقوي نفسي في دراستي خاصة اننا مشروع تخرجي في هندسة الاساسات

او اهيأ نفسي للشغل اللي زي ما حضراتكم عارفين انه بعيد تماما عن الدراسه

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Salah Lotfy , Site engineer
تاريخ النشر: 2015/12/12
Amr Mohamed
من قبل Amr Mohamed , Planning Engineer , Sabqon International Holding

اولا احب اقولك ان الشغل ليس بعيدا عن الدراسة واللى يقولك كدا اما كداب او انه مش فاكر اللى درسة

ثانيا لو رجع بيا الزمن كنت اهتميت ببرامج التصميم خصوصا ال SAFE  و ETABS  و CSI Columns لان مهندسين الديزاينر بيتطلبوا اكتر من مهندسين الموقع فى الخليج يعنى فرصته افضل والافضل انت تقدر تشتغل ديزاينر ومهندس موقع وتحاول تقرأ كتب تنفيذ كتير وتتابع فيديوهات لانها هتعطيك خبرة ممتازة جدا

fuad ali
من قبل fuad ali , مسؤل المختبر للخرسانه الجاهزه , محمد بن لادن للحلول الخرسانيه

لا تتردد صلي استخرة واستشير ما خاب من استشار واستخار وعمل ما يكون امام ولا تدع الشك والقلق يسيطران عليك وتوكل على الله