السلام عليكم ، عندى مقابلة محاسب حديث التخرج فى مصنع تغليف بلاستيكى كبير فى مصر ممكن اعرف اركز على ايه بالظبط ؟ الاسئلة المتوقعه مالى و تكاليف؟ شكرا

انا ذكرت انى بدرس CMA و انا فعلا بدرسها و عندى عضوية بس لسه فى الاول ؟ هل ده صح و لا غلط؟

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2018/04/21
Abdu Elshahir CMA Dipifr
من قبل Abdu Elshahir CMA Dipifr , financial manager , Alrasail For communication

السلام عليكم

بما انك خريج جديد لن تكون الاسئلة عميقة وصعبة والاسئلة المتوقعة في التكاليف ممكن تكون عن انواع التكلفة وكيفية توزيع التكاليف غير المباشرة بينما عن المحاسبة ممكن تكون عن الدورة المحاسبية والاهلاك وطبيعة الحسابات دائن مدين الخ اما ان كونك بدات في السي ام ايه  فهذا اختيار صائب وكل شي يبدأ بخطوة فاذا وفقت في الاستمرار في الشهادة فستكون اضافة حقيقية في مسيرتك المهنية وبوابة للحصول على شهادات عالمية اخرى . شكرا