هل تتواجد في بيت كوم من اجل البحث عن وظيفة ام لبناء شبكة علاقات في مجال عملك؟وهل ترى ان بيت كوم قادر ان يكون مجتمع مهني ام منصه وظائف فقط؟

تم إضافة السؤال من قبل mohammad khashab , مدير تنفيذي , شركة الكمال للتجارة والمقاولات
تاريخ النشر: 2016/07/18
hatem galal
من قبل hatem galal , Head of accounts , swedish company

البحث عن وظيفة مناسبة لمؤهلاتى

Mohamed seddig Daf allh
من قبل Mohamed seddig Daf allh , مهندس جيولوجي , برنسلي

عشان الاتنين.... ف بيتكم ذات طبيعه مذدوجه ممكن تكون مجتمع مهني وكمان وظيفي ف الاتنين مكملات لبعض