ما هى المده الزمنيه لازالة الشدات الخشبيه فى الاجواء الحارة؟

تم إضافة السؤال من قبل Ahmed Kamal , Civil Engineer , Field work at Engineering Design & Consulting office : Prof.Dr/Tarek Saafan
تاريخ النشر: 2016/04/14
Mahmoud Gad
من قبل Mahmoud Gad , CONSULTANT MANAGER , MASS CONSULTANT ENGINEERS ‎

الفيصل فى الموضوع هو مقاومة الخرسانة وقت الفك دلوقتى الخرسانة بقت ممكن تجيب مقاومتها التصميمية بعد اسبوع تقريبا , يبقى لية اسيب الشدة لما ممكن الخرسانة تشيل حملها و الاحمال التصميمية كمان

mohamed atef
من قبل mohamed atef , Site engineer , Development works co

(البحر الاكبر *2 ) + 2

علي الا يقل عن 7 ايام

ayman mahameed
من قبل ayman mahameed , Site Engineer Civil Engineer

اطول بحر *2 = عدد الايام ................................................