عند حدوث مشكله في احد حروف الكيبورد في اللاب بحيث لا يستجيب هل يعني ذلك خلل في ربط الكيبورد باللاب بشكل سليم أم في الأسلاك الداخليه المرتبطه بهذا الحرف؟

يوجد لدي حرفين في كيبورد لابتوبي لا يستجيبوا عند الضغط عليهم.. لم اعرف هل المشكله في اان اعاده ربط توصيله الكيبورد كانت غير صحيحه بالرغم اني حاولت ام ان هناك خلل او عطل في الاسلاك الداخليه الخاصه بهذين الحرفين؟؟

تم إضافة السؤال من قبل Lamis Abdulrahman Ghailan Al-akhaly , متدرب , natco information technology
تاريخ النشر: 2016/04/02
madani rabea
من قبل madani rabea , IT Network Engineer , education jizan

غالبا ما تكون مشكلة فث الكيبورد نفسة ومن الأفضل فحص اللابتوب بواسطة مختص وفي الاغلب يقوم بتغير الكيبورد نفسة لان صيانتها تكاد معدومة

يحتاج تغيير لوحة الكيبورد

او مشكله في نقس المكان المرتبطة فيه الكيبورد

يتم تشييك ع السنون ان لا تتلامس

Mohamed Samir Abbas Ebrahim
من قبل Mohamed Samir Abbas Ebrahim , senior sales associate , Alyasra Fashion

حضرتك هو مش شرط ان في زراير مش شغاله تكون مشكلة في التوصيلات اولا حضرتك مطلوب منك تشيلي الحرفين من اللاب وتجربي تضغطي علي البورده مكان الحرفين اذا اشتغل بيكون المشكله في الازرار نفسها ثانيا اذا لا قدر الله مش شغاله بيكون مطلوب من حضرتك تودي اللاب لمركز صيانه بيفحص علي البورده بتاعة اللاب ويحدد العطل وان شاء الله بيصلحه لان التخمين صعب لوجود عدة اسباب لنفس العطل

Omar Shammakh
من قبل Omar Shammakh , IT Manager , Vibes Offices

اذا تم التأكد أن الربط فعال فغالبا معناه أنه فقط هذه الحرفين لن يعملا اذا يجب التوجه لمركز صيانه و عمل فحص لهم و عمل اللازم أفضل من فتح الكيبورد لأكثر من مرة و زيادة المشكلة حيث أنه غالبا سيحتاج لتغيير في لوحة المفاتيح !

Ehab Behery
من قبل Ehab Behery , AP Accountant & ERP Support , EL - SEWEWDY ELECTRIC - PSP

بصي يا فندم عمتا طوول ما الحرفين دول بس مش شغالين فغالبا المشكله ف الأزرار إلا أنك ممكن تحاولي تفصلي الأزرار من مكانها و تبدأي تضغطي مكانهم تشوفي هل فعلا المشكلة من داخل أو الخارج . والله اعلم ð