كيف يتم التخطيط لعمل حفر لمنشا وإزالة المخلفات والمنشأ في منطقه مزدحمه بالناس والمواصلات؟

تم إضافة السؤال من قبل mohamed fares taha ayoup , مهندس اول , شركه المقاولون العرب
تاريخ النشر: 2015/12/23
Omnia Mohamed
من قبل Omnia Mohamed

ستم التخطيط لعمل حفر لمنشا وازاله الخلفات

يتم وضع خطه

1_يتم معرفه معرفه مااذا كان يوجد طريق  تانى  بديل لطريق لتكمله السير بشكل طبيعى

2_يتم ازاله الخلفات في وقت الاجازات والعطلات رسميه حتى لا نعطل سير العمل الرسمى

3_او يتم ازاله الخلفات في وقت متاخر ع ان يتم الانهاء منها في صباح الغد

$- مع معرفه معلومات اكتر عن المكان نقدر نضع حلول اكتر ونحاول نكمل سير بشكل  ملتزم