هل السرعه في الحفظ خاصه الارقام وسرعة في الحسابات مهم للحصول على وظيفه !! بل هي الاساس في العمل المكتبي؟

تم إضافة السؤال من قبل سوسن علي
تاريخ النشر: 2015/09/21
Nesma mohamed kamal
من قبل Nesma mohamed kamal , سكرتاريه بقسم الاستيراد والتصدير , طنطا موتورز ش.م.م

عمتا الحضور الذهنى والتركيز فى اى وظيفة هام جدا وخصوصا فى وظيفة السكرتارية والاعمال المكتبيه فيكون الاعتماد الاكبر للمدير المباشر على السكرتارية او المرءوس فى حضوره الذهنى