انا طالب ف حاسبات ومعلومات ودي اخر سنه ليا وبدرس كورس ccna عايز ادرب في شركه اواشتغل كامتدرب اروح فين ولا اعمل اي عشان بعد كدا هاخد سيكيورتي؟

تم إضافة السؤال من قبل Mahmoud Elhamshary , فنى شبكات , الكتروهوم للتجاره
تاريخ النشر: 2015/09/08
mohamed zakaria
من قبل mohamed zakaria , IT engineer , Arabian Computer Supplies Co

انصحك بعمل بحث فى الانترنت على الشركات القريبه منك المتخصصه فى تقنيه المعلومات  وسوف تجد الكثير تقبل عملك فيها كمتدرب حسب خبرتك فى ال CCNA

وانصحك ايضا بدراسه MCSE

Mohammed Abdullah
من قبل Mohammed Abdullah , مهندس شبكات وحاسب الي , شماخ للنظم والحاسبات

اذا تبغى تدرس ccna انصحك بدروس اليوتيوب افضل بكثير من المعاهد ومن ثم تحتبر باي معهد معترف به  انمنى اكون افدتك