الاسئله فى نظام السوفت وير؟

تم إضافة السؤال من قبل magdy yacoub roshdy , موظف , سيبر
تاريخ النشر: 2015/08/06
magdy yacoub roshdy
من قبل magdy yacoub roshdy , موظف , سيبر

1- عن طريق صافرة رامات او عدم قرائه الرامه اذا كان يوجد اخرى  2- السى دى لا علاج له  3-يوجد طريقتين الاولى عن طريق سي دى هيرنز والاخرى وقت تصطيب النسحة  4- الهارد وير اشياء ملموسه باليد السوفت وبر برامج تعريفات .... الخ

Mohammad Basheer abu ahmad
من قبل Mohammad Basheer abu ahmad , مشرف كمبيوتر ، الإشراف على الموظفين , قطاع عام

على سبيل المثال :1- كيفية معرفة وجود عيب بالرامات عن طريق السوفت وير ؟

2- بإستخدام السوفت وير ، هل استطيع معالجة الخلل في السي دي رم والديفي دي  ؟

3- إمكانية تقسيم الهارد ديسك عن طريق السوفت وير ؟

والسؤال الشائع : ما الفرق بين الهارد وير والسوفت وير ؟

MINA AGWA
من قبل MINA AGWA , طالب , المدرسة

دلوقتي انا عندي جهاز dell و الويندوز الي علية وقع رحت جبت فلاشة محروق عليها نسخة الوينوز الاصلية و عملت خطوات التسطيب واجهتني مشكلة اني كل لما اختار برتشن ميش ظهرليش next و يقلي ان البارتشن دة مينفعش تتسطب علية نسخة المهم عرفت بعد كدة اني اخش علي cmd و اكتب شَية اوامر تفرمتلي الهارد كامل و بالفعل عملت كدا و اشتغل بس النسخة اتفردت و كل لما يجي يعمل رستارت عشان يقلع بقي خلاص المفروض يقلع من الهارد مش من الفلاشة كل لما يجي يعم restart عشان يكمل عملية تسطيب علي الهارد يقلي ان مفيش اي انظمة علي الجهاز اضغط اي زرار عشان نعمل اعادة تشغيل يجي يعمل اعادة تشغيل اقوم اخش علي ال boot opition الاقي فوق الفلاشة فية حاجة ظهرت جديد اسمها windows boot manger و دة اختارها الاقية كمل تسطيب و النظام فتح و شغال بس كل لما اجي اولع الكمبيوتر لازم افضل ادوس f12 عشان اخش علي ال boot opition عشان اخش جربت افرمت الهارد و اغير نسخة الفرد و افرد تحصل نفس المشكلة اية الحل عشان فعلاً تعبت؟!

Fouad Malek Elsayed Khatab
من قبل Fouad Malek Elsayed Khatab , مهندس , Hassan Allam

1 سوف تسمع طفارة

2 اكيد لا

3 ممكن اكيد.....هارد وير يف الفك وى التركيب و السوفت برامج و خلافه