لو استطعت ان تعود في الزمن الى مرحلة الثانوية، هل ستختار مجال الهندسة مرة أخرى؟

تم إضافة السؤال من قبل Salma Fakih , Architect , -
تاريخ النشر: 2015/04/16
Mohamed Hassan Abd El-Rahman Azzam
من قبل Mohamed Hassan Abd El-Rahman Azzam , yarn dyeing engineer , DNM for spinning, weaving and dyeing

كنت سبت الثانوى و اشتغلت اى حاجة و ريحت دماغى

hatem labib
من قبل hatem labib , Quality control manager , MISER consultant

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>لا<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

Mahmoud Zaher Tarakji
من قبل Mahmoud Zaher Tarakji , مدير , أوال جاليري

شكرا على الدعوة . طبعا اختار الهندسة لسبب انها تعتمد على العلوم الرياضية وانا من عشاقها .

فارس الخليلي
من قبل فارس الخليلي , Safety director , National Company for Education

شكراً على الدعوة ،،،، بكل تأكيد ،،، الهندسة هي ام العلوم

Ahmad Al-Qwasmeh
من قبل Ahmad Al-Qwasmeh , Highways and Bridges Engineer , Associated Consulting Engineers Int'l - Jordan

اها كان ممكن اختار اكون طبيب ،، اريح من البهدله والمرمطه الي بتواجه المهندس !!

zakaria nasri
من قبل zakaria nasri , مهندس مدني , concept designe

نعم لان الهندسة مجال عمل للمتمييزين يتطلب الدقة و التركيز

morad fattoum
من قبل morad fattoum , مهندس مدني , مكتبي الخاص

لا دري فأنا أحب الإبداع في إي مجال

Ali Mohamed Ahmed
من قبل Ali Mohamed Ahmed , site engineering , شركة مقاولات

حسب النظرية  النسبية لـ انشتاين فأن السفر عبر الزمن أمراً يُمكن حِدوثه ...وشكرا

Amr Mohamed
من قبل Amr Mohamed , Planning Engineer , Sabqon International Holding

كنت سأختار الهندسة المعمارية لأنى مش عشاقها

محمد ادم احمد محمد صالح saleh
من قبل محمد ادم احمد محمد صالح saleh , مهندس اجهزه طبيه , جامعه نجران-شركه سماك القابضه،وشركه معاذ مأمون للاجهزه الطبيه

اكبر غلطه اني دخلت هندسة احسن مدرس جغرافيا او تاريخ

mohammed elgohary
من قبل mohammed elgohary , Site Engineer , Kenaaz united

كنت عملت مركب صغير و اشتغلت صياد سمك