ما هو الأهم عندك: الراتب أم الخبرة؟ What is more important to you, salary or experience?

تم إضافة السؤال من قبل Anas Yousuf , Senior Accountant , Siniora Gulf General Trading Company
تاريخ النشر: 2013/07/10
ahmed said mohammed ahmed said mohammed
من قبل ahmed said mohammed ahmed said mohammed , امين مخزن , شركه مصانع الاصباغ الوطنيه

اهم شئ فى العمل الخبره لان الخبره تزيد من كفأتك العمليه مما يسهل لك العمل فى اى شركه او تزيد من فرصك للعمل

mohammed abd alqader
من قبل mohammed abd alqader , محاسب , الشركة الوطنية للتأمين

الخبرة لانها تعطيك بعد زمن الراتب المطلوب

Turki Alharbi
من قبل Turki Alharbi , Customer Service Representative , Gulf International Bank

, I am in the early stages of my career, I think salary is less important to me than experience.
Of course salary is important to me but not now Later in life , when I have a good experience i will be more interested in the salary

Amar Abdalla Alsyed  Mohmad
من قبل Amar Abdalla Alsyed Mohmad , Senior Accountant ( CMA ) , Atyaf Industrial Complex - ( Giad Industrial Group - sudan )

الخبرة طبعا لانها اصلاا اللي حتعمل توليد الرااتب

SHINAJ K.K.
من قبل SHINAJ K.K. , Executive costing and MIS , IND-SWIFT LTD

experience is always my preference because if you have an experience you can earn lots of money in your life but if no experience then how we can think about money,but it doesn't means salary have no importance,without good salary it is impossible to survive in this world

mohamed Esmail abuelala
من قبل mohamed Esmail abuelala , موظف استلامات , كارفور مصر

الخبره اولا

mohamed waly
من قبل mohamed waly , waiter , oberoi madina

الخبرة ومن ثم ياتى الراتب لان الخبرة هى التى تبنى عليها اساس العمل

mustafa afaneh
من قبل mustafa afaneh , مدير العلاقات العامة , مشفى الطب النفسي الحديث

الراتب الجيد يحث على الاستمرارية في العمل بتفاني أكبر وإتقان أعلى وبالتالي كلما زاد العمل زادت الخبرة

الخبرة لانه وبكل بساطة بعدد سنوات الخبرة يزداد الراتب