ما هو الأهم عندك: الراتب أم الخبرة؟

تم إضافة السؤال من قبل mohamed mostafa , مدير قسم التسويق و المبيعات , الشركة المصرية للانشاء و التعمير و التسويق العقارى
تاريخ النشر: 2013/07/11
عادل محمد سعد
من قبل عادل محمد سعد , حارس امن , المؤسسة الجديدة

الخبره اهم من الراتب لان الخبره الزائده توصلك الي راتب اعلي

Joelle SAWAYA
من قبل Joelle SAWAYA , Marketing Executive In Charge , Cravia Inc.

By gaining good experience you will deserve a high salary, so experience comes first !

علي حسيب صديق الحيالي
من قبل علي حسيب صديق الحيالي , معلم , مدرسة الماس الاهلية

both are important ; if someone has good expeirence with low salary , his experience and motive will be lessened .So that he wil move out of that job.
But if someone has got low experience with high salary , the owner of the job will fire him.

حسام ناجى
من قبل حسام ناجى , testing and commissioning engineer II , SENDAN INTERNATIONAL COMPANY

الخبره اهم بكثير من الراتب للمبتدئين

Sabah osman mohammed kaltoud
من قبل Sabah osman mohammed kaltoud , خدمة العملاء , باعشر للملاحة والتجارة

الخبرة ثم الراتب لان الخبرة تحدد الراتب فى بعض الشركات

Experience is the most important for any work level.
Salary is the motivation.

amal albalkhi
من قبل amal albalkhi , مدرسة , مدرسة نيوتن العالمية

العلاقة بينهما علاقة طردية فكلما زادت الخبرة يزيد الراتب أو هكذا المفروض

Eman Fawzy
من قبل Eman Fawzy , Legal Advisor , National Organization for Social Insurance

الخبرة

Ahlam Magzoub saad El shaikh
من قبل Ahlam Magzoub saad El shaikh , فني كمبيوتر . سكرتارية , Dams Implementation Unit, Khartoum, Sudan

الخبرة لانها هي التي تحدد المرتب