ما هي فرصة مهندس كهرباء تحكم للعمل في المقاولات؟

تم إضافة السؤال من قبل Mohammed Elhassaneen , Maintenance Manager , Sama Ready Mix Company
تاريخ النشر: 2014/11/30
أحسن هراسي
من قبل أحسن هراسي , مكلف بالدراسات , كهريف

لديه فرصة جيدة في العمل في المقاولات سواء في مجال الكهرباء العامة او الصناعية

taha alhashadi
من قبل taha alhashadi , فني كهربائي , رئاسه مصله السجوان

ليس من الصعب ان تجد عمل في المقولات

محمد مومني
من قبل محمد مومني , Head of main stations and underground cables maintenance section , IDECO

الكثير من المشاريع الحديثة تتضمن جزئيا مشاريع تحكم, لذا ليس من الصعب ان تجد فرصة عمل في مجال المقاولات.

Tauseef Mohammed
من قبل Tauseef Mohammed , Architect/Leader , US Bank National

فرصة عظيمة للعمل ونطاق عالية، و أفضل سوق ، مجموعة واسعة من الفرص

Shaaban Mohamed  Fouad Elnaggar
من قبل Shaaban Mohamed Fouad Elnaggar , maintenance & operation engineer , sham tex

من الصعب جدا . ولو موجود قدام حضرتك حاجه ممكن تدلنا

Mohammed Elhassaneen
من قبل Mohammed Elhassaneen , Maintenance Manager , Sama Ready Mix Company

فعلا يتم الان تركيب وحدات تحكم في المباني كhome automation كذلك لوحات الفاير اللارم للحريق وكاميرات المراقبه وبواب الفتح والغلق الاتوماتيكي

انا ابحث عن عمل لدي اي شركه للمقاولات انا مهندس تقني  كهربائي خريج ولدي خبره لمده6 شهور في مجال التوزيع التيار الكهربي للمباني السكنيه والصناعيه

aktham magdy
من قبل aktham magdy , Senior Electrical Engineer , MID Arabia Company

انا مهندس تحكم و اعمل الان فى المقاولات

Mohamed Abd Elfattah
من قبل Mohamed Abd Elfattah , Mechanical maintenance engineer , Egyptian airports company

مجال قليل جدا فرصه في المقاولات ولكن يمكن ان تأخذ كورس في مجال التوزيع الكهربي باستخدام الاوتو كاد و تدور على شغل زي مهندس كهربا قوى ده هيزود فصرصك في  مجال المقاولات