هو ليه المديرين بيتعملوا مع الشباب على انهم مايصلحوش للشغل وكل حاجة بيقولها غلط؟

تم إضافة السؤال من قبل Ayman Abd El-latif El-sayed , Human Resources Consultant (HR Consultant) , Hument for Human and Business Development CO
تاريخ النشر: 2014/11/18
MOHAMED RABIE KHALILL
من قبل MOHAMED RABIE KHALILL , رئيس حسابات , شركة ترانز لاين

صراحة سؤال جميل انت تقصد بسؤالك ده انه بتلكك ليك بمعنى انك عامل الشىء صح وهو بيقولك غلط فى الحالة دية انت عارفك انك صح يبقى خلاص اربط الحمار مطرح ما يقول .................

اما اذا انت مخطىء ومش عارفك انك مخطىء دية مشكلتك مش مشكلة مدير او لو انت حاسس انه بيطهضك من المفترض انك تجلس مع نفسك وتشوف انك اطات ولا لا

ثانيا نرجع لموضوع الاخطاء فيه اخطاء بيخطأها المحاسب بستفذ مديره بمعنى انه مايصح انه غلط فيها بمعنى مثلا انت مسئول مثلا عن حسابات العملاء ونلاقى كل قيود العملاء انت عملتها غط او نصها غلط ده امر طبيعى انه يتعصب عليك ويقول الكلام ده

ثانى شىء اكيد هو خبرة عنك يفهم عنك فى حاجات كتير حاول انت تستفيد منه والشدة فى التعليم او انك تتوكد فى الشغل جميلة بردك مش يقعد يضحك معاك طول اليوم وفى الاخر تلاقى نفسك ما اتعلمت شىء