هل يمكن أن تذكر بعض العيوب؟

وقصد في عيوبك وعيوب العمل الذي انت تعمل فيه (مثلا) في العمل لا يوجد منح في الأعياد والمناسبات, وفي عيوبك تكلم بصراحة

تم إضافة السؤال من قبل ABDELJALIL SLIMANI , .... , ...
تاريخ النشر: 2013/06/24
Rehab Zidan
من قبل Rehab Zidan , Graphic Designer & 3D Artist - Freelancer , Freelance Websites

• When I'm working on a project, I don't want just to meet deadlines.
Rather, I prefer to complete the project well ahead of schedule.
• I like to make sure that my work is perfect, so I tend to perhaps spend a little too much time checking it.
However, I've come to a good balance by setting up a system to ensure everything is done correctly the first time.
• I've learned to make my perfectionism work to my advantage at work.
I am excellent at meeting deadlines, and with my attention to detail, I know my work is correct.
And this is how I turned the negative into positive.

عيوبي أني أحب عملي وكل عمل أكلف به

مها محى الدين محمد
من قبل مها محى الدين محمد , مدرسة اولى أ لغة عربية , مدرسة نصر الثانوية التجارية

عيوب العمل :الروتين الوظيفى وعدم المرونة فى اتخاذ القرارات -الوظائف القيادية لا تكون حسب الانسب بل تكون بترقيات اتوماتيكية حتى ولو كان الشخص لا يصلح للادارة-انخفاض الراتب عيوبى الشخصية : عدم الصبر- يقولون لى انى ابحث عن اشياء مثالية لم تعد موجودة ولا اعيش الواقع

abdelbaky eldwwy
من قبل abdelbaky eldwwy , Human Resources , Managemen

عيبي اني أعامل الجميع بصورة واحدة في حالة الخطأ أو في حالة عدم تنفيذ اللاوائح والتعليمات

Arash Lajevardi
من قبل Arash Lajevardi , National Sales And Marketing Manager , Bastan group

My mistake is always done when I trust to all people and when I start friendly relation ship I give all of my energy and I need to help and guide my friends but unfortunately I don't receive good answer every time , I think all people are good and I trust them in first meeting ,

Ashraf Alsinglawi
من قبل Ashraf Alsinglawi , Medical Supply Chain Planner , International Committee of the Red Cross

السعي نحو المثالية

احمد جابر
من قبل احمد جابر , مشرف اكاديمى , مركز لمار للتدريب

بصراحه العيوب الخاصه بشخصى ممكن تكون اهم حاجه انى بعض الاحيان الزعل يسبب لى الاحراج رغم انى لاازعل سريع ،اما الشغل الوضع الماديه حقيقه احيانآ كثيره يكون مزعج

hager ahmed
من قبل hager ahmed , مصممة جرافيك ومدرسة كمبيوتر , مركز المتفوقين للكمبيوتر

my disadvantage in my work >i always gives my wolk all my time and my minded always busy because i love my job ..

haider صالح خالد
من قبل haider صالح خالد , psd , sabre

هي اني ادخن السيكاره واحب ان اعمل وادخن

Abdul Rahim Said Rahim
من قبل Abdul Rahim Said Rahim , Senior Executive - Business Development , Al Ruwais Plastic Products Trading LLC

Good answers shared by friend here, In short i will say that, Mistakes are always painful when they happens, But years latter a collection of mistakes are called Experience which lead us to Success,,,,,

احمد رشيد
من قبل احمد رشيد , مدير مبيعات , دلتا للكمبيوتر والطابعات

من عيوبي احب ان اعامل باحترام كامل وطبعا مع مراعاة عدم تقصيري بعملي واخذ حقي المعنوي اما عيوب معظم الاعمال فهي نقيض مااقول عنه