ما هي اهم الدورات لمهندس الميكانيك حديث التخرج؟

تم إضافة السؤال من قبل Essa Habuosh
تاريخ النشر: 2014/08/23
Gaber Boraey
من قبل Gaber Boraey , Maintenance Engineer , lamps for lighting systems

لو ميكانيكا باور يحتاج دورات فى تصميم مشاريع تكييف مركزى و حريق و صرف و الدورة متوفرة فى دبلومة كاملة و ممكن دورة plc لو مهتم بالعمل فى فى المصانع دول من اهم و اكثر الدورات المعروضة فى السوق و المطلوبة لمهندسين ميكانيكا باور اما لو مهندس ميكانيكا انتاج فبرامج التصميم زى الاوتوكاد و السوليدووركس و الله اعلى و اعلم

Ibrahim Lashin
من قبل Ibrahim Lashin

AutoCAD 2-D و Revit خد كورسات لبرامج زي

مجال العمل زي HVAC, Fire Fighting, Plumping

فحاول خد فيهم كورسات وممكن تشتغل في السيارات ولازم تبقا عارف اساسيات المحركات الاحتراق الداخلي وتنزل تدريب كتير فيهم وممكن تشتغل في الطاقه المتجدده زي الطاقه الشمسيه و طاقة الرياح وممكن تشتغل في محطات القوي الحراريه فلازم تاخد دورات في الكلام ده وممكن تشتغل في البترول او في انظمة الهيدروليك والنيوماتيك

القناة علي اليوتيوب دي عليها شرح للتكييف و مكافحة الحريق

https://www.youtube.com/channel/UCULyyRWVTbfhankmGFsgKig

faisal almajnoni
من قبل faisal almajnoni , مهندس ميكانيكي , شركة موبكو

دورة ادارة المشاريع PMP    ودورة السلامة المهنية OSHA

fadi yasin
من قبل fadi yasin , مدير المشاريع , شركة اصالة القابضة

 اخي الكريم

يمكنك متابعة هذا الموقع على اليوتيوب

سيتم تحديثه بشكل اسبوعي و سيغنيك عن جميع الدورات التي سوف تحتاجها في حياتك المهنية

https://youtu.be/BHyFbrMi3Uo

و شكرا

امير محمد ابراهيم قاعود
من قبل امير محمد ابراهيم قاعود , Site & Techanical Office Engineer , Deutschland

انجليزي  --  كورس MEP  --  كورس اوتوكاد

دوره في اللغه الانجليزيه مكثفه+ دورات في مجال التحكم النيوماتي والتحكم الكهربائى+الالمام بالمعدات الهندسيه والفرق بينهم

Tamer Mohamed Ahmed Eldaker
من قبل Tamer Mohamed Ahmed Eldaker , مهندس صيانة ميكانيكية , كي بي دنم

برنامج الاوتوكاد - برنامج الsolid work - دورة في الهيدروليك ان امكن