كيف تقوم بالمحافظه على عملائك المميزين؟

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2014/04/09
رشا البو
من قبل رشا البو , Accounting , Aqaba Water Company

تقديرهم واحترامهم ومكافئتهم على تميزهم

Emad Al-Sharmani
من قبل Emad Al-Sharmani , Key account specialist , Brf KSA (Sadia)

قم بتوفير البضاعه المطلوبه في الوقت والسعر المناسب وكن على اتصال دائم بهم.

Rehab Mahmoud
من قبل Rehab Mahmoud , Sales Account Manager , Public Cloud Services "PCS"

- متابعة العملاء بشكل مستمر

- مساعدتهم في حل مشكلاتهم

- التعامل بأخلاق وبأحترام .

من خلال كسب ولائهم للمنتج والمنظمة

sami okasha
من قبل sami okasha , مفتش صحه بيئه , أمانة مدينة جدة

تلبية رغباتهم بتقدير

wael waelelkhateb
من قبل wael waelelkhateb , Tour Organizer & Luxor Branch Manager , mansa jero tours

السلام عليكم . جميع الردود والتعليقات تحمل كل جوانب السليمة لكن حط فى اعتبارك دوام الحال من المحال ولو دامت لغيرك مكنتش جاتلك  ازاى تحافظ عليهم بانك تدور دايما على غيرهم ( كلامى مش معناه انك تنفضلهم ) انك تكبر الدايرة . وفقكم الله جميعا